Facebook

Löydät meidät myös Facebookista

Vaikka Feministiset kiroiluiltamat ovat aina perkeleen hienoja tapahtumia, missään ei ole ollut yhtä innokasta osallistujakuntaa kuin Brightonissa, Britanniassa. Tämä ilmeni siten, että osallistujalista täyttyi ensimmäisten kymmenen minuutin aikana, eikä kaikkia ehditty saada illan aikana lavalle. Nyt olemme saaneet kuulla, että paikalliset feministit ovat järjestäneet Brightonissa uuden kiroiluiltaman – ja että siitä tulee säännöllinen tapahtuma! Jumalauta, miten mahtavaa!
Kerro meille, mikä kaupunki/kunta/tuppukylä on Suomen Brighton? Missä ovat Suomen rääväsuisimmat feministit? Missä pitäisi järjestää Feministinen kiroiluiltama?
See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Feministinen ajatushautomo Hattu

Juuri päättyneen oikeudenkäynnin kunniaksi myyn tämän Junes Lokka -aiheisen pilapiirroksen originaalin eniten tarjoavalle ja lahjoitan saman summan (tai enemmän) Johanna Vehkoolle oikeudenkäyntikulujen maksamista varten. Tuomio ei ole lainvoimainen, joten jos tuomio tästä vielä muuttuu, rahat suunnataan samaan paikkaan korvauksena henkisestä kärsimyksestä. Lähtöhinta on 150 euroa. Lisätietoja ja tarjouksia saa lähettää yksärillä noin viikon ajan. Jakakaa, antinatsipellet! (Edit 17.4.: Huutokauppa on SULJETTU. Ostaja on löytynyt. Kiitos kaikille!) See MoreSee Less

View on Facebook

Onko sinun vaginasi vallankumouksellinen? See MoreSee Less

View on Facebook