Facebook

Löydät meidät myös Facebookista

Johtaja Johanna Vehkoo on myös palkittu journalisti. Tänään juhlitaan hänen uuden sankarillisen tärkeän tietokirjan, Valheenpaljastajan käsikirja, julkaisua. Se auttaa tunnistamaan hevonpaskan. See MoreSee Less

View on Facebook

Reykjavikin ensimmäinen kiroiluiltama pidetty! Täällä on meneillään Pride-viikko, joten tunnelma on muutenkin mahtava. Islantilaiset feministit olivat ihania toisilleen: miten jokaista kiroilijaa kannateltiin katsein, kannustushuudoon ja aplodein!

Mikä sitten feministejä vitutti? Esimerkiksi polyamoristia vitutti se, että kun miehellä on paljon kumppaneita, sitä ihannoidaan, naisilla toisinpäin. Feministejä vitutti jatkuva sukupuolittaminen. Se kun muut miehet tulee heittämään seksististä läppää olettaen, että olet samaa mieltä. Että transnaiselta vaaditaan huumorintajua, kun hänelle kerrotaan loukkaavia ”vitsejä”. Että miehet etenevät urallaan sukupuolensa ansiosta. Että koulukirjan genitaalikuvasta puuttuu klitoris. Ja Venäjän kauhistuttava ihmisoikeustilanne vaatii meidän kaikkien puuttumista. Nämä ja paljon muuta.

Niinpä. Be awesome, show solidarity and smash the patriarchy!
See MoreSee Less

View on Facebook

Vaikka Feministiset kiroiluiltamat ovat aina perkeleen hienoja tapahtumia, missään ei ole ollut yhtä innokasta osallistujakuntaa kuin Brightonissa, Britanniassa. Tämä ilmeni siten, että osallistujalista täyttyi ensimmäisten kymmenen minuutin aikana, eikä kaikkia ehditty saada illan aikana lavalle. Nyt olemme saaneet kuulla, että paikalliset feministit ovat järjestäneet Brightonissa uuden kiroiluiltaman – ja että siitä tulee säännöllinen tapahtuma! Jumalauta, miten mahtavaa!
Kerro meille, mikä kaupunki/kunta/tuppukylä on Suomen Brighton? Missä ovat Suomen rääväsuisimmat feministit? Missä pitäisi järjestää Feministinen kiroiluiltama?
See MoreSee Less

View on Facebook